Gasttraining op jouw event!

Ik geef graag een gasttraining op jouw event

Als coach, trainer of organisator wil je graag dat de dames in jouw groep een boost krijgen op het gebied van zelfvertrouwen en presentatie. Je begrijpt dat een training hierbij kan helpen, maar je wilt geen saaie presentatie. Je wilt direct resultaat zien. Je wilt dat jouw groep direct in actie komt en dat er duidelijk verschil te zien is na de training. In dat geval, ben ik degene die je moet bellen.

Met mijn 31 jaar ervaring kan ik in korte tijd veel bereiken met een groep. Een training duurt 1.5 uur en ik zorg voor alle benodigde materialen en attributen. Na een korte introductie over mezelf ga ik gelijk aan de slag met de groep. Ik laat altijd alle bewegingen duidelijk zien en maak de training toegankelijk voor alle deelnemers, waardoor hun unieke stijl snel tot uiting komt.

Uiteraard bespreken we van tevoren waar jouw focus ligt en pas ik de training daar volledig op aan. Zo krijgt jouw groep dames de extra zet die ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van presentatie en zelfvertrouwen.

● Je kunt de trainingen volgen in gewone kleding, er is geen speciale outfit vereist.
● Elke deelneemster krijgt de kans om zichzelf op haar eigen unieke manier te presenteren.
● Mijn trainingen zijn dynamisch en zorgen voor een geweldige boost!
● De trainingen zijn beschikbaar in zowel Nederland als België.
● Boek al een training vanaf 499,- excl. btw en ontdek de kracht van zelfverzekerd presenteren!

 

 

Hierom vraag je mij op je event!

 • De training wordt aangepast naar jouw specifieke wensen en behoeften

 • Je zult onmiddellijk resultaat zien bij de deelnemers

 • Alle benodigdheden zijn inbegrepen bij elke training

 • De training is effectief en wordt op een luchtige manier gegeven

Voor welke doelgroepen is de training van mij geschikt?

De training van mij is geschikt voor alle groepen die behoefte hebben aan een boost in zelfvertrouwen, presentatievaardigheden en uitstraling. Of het nu gaat om ondernemers, vrouwelijke leiders, vrouwen die een complete transformatie willen of een groep dieet deelnemers, Ik kan zeker het verschil maken. Zelfvertrouwen en uitstraling zijn immers essentieel voor succes in elke situatie. Ik biedt een luchtige en humoristische aanpak om jouw groep te laten stralen met vol zelfvertrouwen!

 • Marilyn Monroe

  We zijn allemaal sterren, en we verdienen het om te fonkelen

MONA SCHERMKWALITEIT 1500 PIXELS LANGE ZIJDE-5 (Aangepast)
female-presence-coach-presentatietraining

Wat zijn de kosten? en wat krijg ik ervoor?

Ik hou van transparantie, ook over mijn tarieven.

● Voor een groep tot en met 10 personen bedraagt de prijs  499,- exclusief btw.
● Elke extra deelnemer kan al deelnemen voor slechts  20,- exclusief btw.
● Dit tarief is inclusief reiskosten.
● Alle benodigdheden zijn inbegrepen in de tarieven.

 

Voor alleen een presentatie of een in-company training gelden andere tarieven. Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail om te overleggen.

 • Audrey Hepburn

   

         Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible

Ik kom al op jouw event al vanaf € 499,- exclusief btw

Stuur me een e-mail om een afspraak te maken en je wensen te bespreken.