Jezelf presenteren met impact:

Voor ondernemende vrouwen die elk podium willen domineren

 

Dit Very Impressive Person traject is voor ondernemende vrouwen met ervaring in spreken en presenteren, die hun vaardigheden naar een meesterlijk niveau willen tillen. Voor vrouwen die al comfortabel zijn met publiek spreken, maar verlangen naar de ware Female Precence. Binnen vier maanden transformeer jij in de 'Very Impressive Person' die je altijd al wilde zijn, met de vaardigheden om je publiek niet alleen te overtuigen, en te entertainen maar ook te boeien en tot klant te maken. 

Je wil next level!

Je staat al voor groepen en presenteert jezelf regelmatig. Je stottert niet en het zweet loopt ook niet meer langs je rug. Maar je zit toch nog teveel in je hoofd op het podium. Wanneer wordt het presenteren nu eens effortless? Wanneer kom je nu eens het podium op met een gevoel van Yes, I got this?


I got you girl!

Effortless

Je kent jouw verhaal door en door en je hebt de gave om het boeiend te vertellen; je publiek reageert positief. Toch merk je dat je nog steeds te veel in je hoofd zit tijdens presentaties. Een enkele sceptische blik kan al voldoende zijn om je aan jezelf te laten twijfelen. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om al die twijfels weg te nemen.


Jij gaat jouw presentatie ownen.


Opvallen

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg."

Dit advies heb je vast weleens gehoord, maar ik ben het daar hartgrondig mee oneens. Wanneer je het podium betreedt, is het cruciaal om op te vallen. Je moet met kracht en zelfverzekerdheid je ruimte innemen. Je staat daar immers met een reden!                        


I will make you shine!

Leiden!

Leiden, wat moet ik ook leiden? Ja zeker, jij leid je eigen presentatie of training.
Jij bepaald wat er gebeurt en wanneer. Maak duidelijk wat je wil en hoe je het wil.

Ik leer jou de regie houden over je presentatie.


Lead the way


Entertainen

Saaie presentatie, nou niet die van jou. Na mijn training geef jij een geweldige entertainende presentatie. Je moet de aandacht van je publiek vast kunnen houden en de presentatie of training ook leuk maken.

Publiek die indut? Niet bij jou. Een leuke presentatie blijft veel langer hangen en dat wil je natuurlijk.


Let me entertain you!

Say no more, I`m in

Wanneer moet je meedoen?

Als je jezelf onoverwinnelijk wil voelen.

Jezelf schaamteloos als de expert wil presenteren.

Je concurrenten achter je wil laten. 

Wil stoppen met excuses maken. 

Een voorbeeld voor anderen wil zijn.

Dit krijg je allemaal!

Als je ziet wat je allemaal krijgt is de investering een no brainer.
Dit traject heeft een waarde van 3750,- en  je krijgt allemaal extra bonussen t.w.v. 1347,-

Dit is in totaal 5097,-


Maar jouw investering voor dit traject is slechts 2997,-

Of 4 termijnen van 749,- 

4 live trainingen

Jouw presence en podium training doen we live. Bij het eerste online bespreking prikken we samen de data die beide uitkomt.

Bonus 1

Ik ga mee naar een presentatie of training van jou als extra steun en geef je naderhand feedback. Dit mag ook een webinar of online training zijn.

T.w.v. 599,-

4 online implimentatie calls

Na elke live training plannen we een online call om je extra vragen en voortgang te bespreken.


Bonus 2

Je krijgt een verrassing training in presenteren en nee, je hoeft niet op een podium te dansen.


T.w.v. 349,-

120 dagen beschikbaar

Tijdens het traject sta ik onder speeddial. Heb jij een vraag of wil je advies. Even appen en ik reageer gelijk.


Bonus 3

Ik heb ook nog een speciale online training die je krijgt. 


T.w.v. 399,-

Omg, ik had nooit durven dromen dat ik deze laag dieper durfde te zakken op een podium. Ik kan mezelf best wel redden en plein publique, maar toch was er een handrem om voluit mezelf te laten zien. Mona geeft je zelfvertrouwen en net dat beetje 'extra', waardoor je je meer dan krachtig (en vrouwelijk) voelt op het podium. Naast dat hou ik enorm van haar directe benadering en humor. Ik zou Mona zeker aanraden als jij met meer zelfvertrouwen en uitstraling jouw podium wilt gaan pakken!

Madelon Rijkers

Byond Businesscoach

hOE WERKT HET PRECIES

 Ik wil zelf altijd precies weten wat ik allemaal krijg en hoe het in zijn werk gaat dus zet ik het voor jou ook even op een rij.

Live trainings dagen: Datum prikken

Als we na het telefoon gesprek hebben besloten om samen te werken, plannen we gelijk de 4 datums voor de livedagen. Ik ga dan gelijk de locaties regelen en als die akkoord gaan met de datum staat alles vast. Ik werk met verschillende locaties in Utrecht, Amsterdam en Roosendaal. De live trainingen duren 3 of 4 uur maar daarna gaan we alles onder genot van een heerlijk drankje alles nabespreken.

Online training: Zoom calls

Na elke livetraining maken we een afspraak voor een zoommeeting van ongeveer een uur. Tijdens deze meeting bespreken we alles wat je geoefend hebt en geef ik je nieuwe opdrachten en uitdagingen.

120 dagen onder speeddail

De 120 dagen gaat ook in vanaf de eerste livedag. Dit kun je ook gebruiken om korte filmpjes te sturen waarop ik zo snel mogelijk feedback geef

De grote kleine letters

Op de dag van de eerste begint het traject van 120 dagen. De eerste training begint binnen 2 weken na de bevestiging/betaling tenzij anders afgesproken. De vier livetrainingen moeten binnen de 120 dagen vallen. De eerste bonus waarbij ik kom kijken bij een presentatie mag wel buiten de 120 dagen vallen maar binnen 240 dagen na aanvang van het traject. Net zoals bonus 2, die gaat ook in overleg.
Bonus 3 krijg je na de tweede livedag.

Ben jij klaar voor zelfverzekerde Female Presence?

Het gaat om je uitstraling, je presence dat gaat het echte verschil maken in je bedrijf. Je weet dat je goed bent in je vak en dat je echt wat te brengen hebt. Dan is het nu tijd om dat ook schaamteloos uit te stralen. Pak overal je podium en laat zien dat je de beste bent. En dit kan zonder arrogant te zijn.


Ik geloof dat zelfverzekerde mensen juist heel benaderbaar zijn.

Mona heeft mij geleerd mijzelf altijd en overal te kunnen presenteren. Door haar weet ik nu in elke situatie hoe ik overkom en over wil komen. Dat wat ik voel en weet dat ik dat uitstraal, want dat is essentieel voor mij als ondernemer. Mona heeft met haar vele jaren aan ervaring onwijs veel goede feedback en ze stopt niet voordat je deze tips ook helemaal toepast.

Myriam Zwerver

A.I Specialist

Uit mijn comfortzone stappen.
Rug recht, smile , be THE lady met zelfvertrouwen in mezelf en wat ik wil presenteren. YEP, klinkt zo eenvoudig maar is best een dingetje . Mona heeft mij de eerst stappen geleerd op een manier die uniek is en daadkrachtig. Een middag aan de slag gaan in fijne sfeer en toplocatie. Blij dat ik die handvatten heb geleerd . Het werkt .
Ik blijf ermee en er aan werken. Ik ben er al wel zelfverzekerder door geworden in presenteren . Das dus ook de bedoeling . AANRADER ja zeker⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dank je wel Mona

Astrid Louwerse