“ Ik help jou je podium pakken en jezelf te presenteren als de expert die je bent 

(Mijzelf) presenteren is al 32 jaar mijn passie!

Hoe het begon

Er was eens een geweldig leuk mens, ik dus.
Die op haar twintigste begon als stripteasedanseres in Griekenland.
Ik vond het heerlijk, steeds in andere clubs werken in verschillende plaatsen en ik heb vrienden voor het leven gemaakt. Ik heb dit werk 13 jaar vol passie gedaan, opgetreden door heel Europa en zelfs in Mexico. Dit werk is de basis van mijn zelfvertrouwen en ik heb er geen dag spijt van gehad. Toen ik de vraag kreeg om workshops te geven zag ik dat eerst als een leuke extra bijverdienste. Dat het mijn roeping bleek te zijn en ik geen leuker werk kan bedenken had ik van te voren niet bedacht. Zelf op het podium staan vind ik nog steeds heerlijk maar er gaat niets boven een ander laten shinen.

Stripteasedanseres

13 jaar

In binnen en buitenland voor kleine groepen tot grote evenementen zoals de kamasutrabeurs.

Workshop trainer

22 jaar

Op mijn dertigste ben ik begonnen met het geven van workshops, cursussen en privétrainingen. Sindsdien heb ik duizenden vrouwen en ook mannen gecoacht op het gebied van ( podium )presentatie en zelfverzekerdheid. Door zoveel diverse opdrachten en honderden trainingen kan ik mezelf met recht dé presentatie en podiumexpert noemen.

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jij een verpletterende indruk achterlaat en jezelf met gemak presenteert op elk podium voor zowel kleine als grote groepen. Ik doe dit op mijn unieke manier, met een flinke dosis humor en oprechtheid. Ik geloof niet in een vast script of routine want overal waar jij binnenkomt is een nieuwe situatie. 

Meer podium ervaring

Mijn eerste echte presentatiewerk deed ik in het theater op de Kamasutrabeurs. Nadat ik zelf gestopt was met dansen ben ik daar het theater gaan presenteren. Dat heb ik 3 jaar met veel plezier gedaan. Daarnaast presenteerde ik ook op ladies’ nights en verschillende beurzen. Twaalf jaar geleden ben ik ook begonnen met het presenteren voor bedrijven. Presenteren en entertainen op bedrijfsfeesten doe ik nog steeds wekelijks voor groepen van 20 tot 250 personen omdat ik 6 jaar geleden mijn eigen Evenementenbureau heb opgericht.
Net zoals bij het lesgeven presenteer ik niet statisch maar lekker los en met veel humor.

Presenteer ervaring

18 jaar

Grote groepen, kleine groepen, makkelijke groepen, moeilijke groepen. Het maakt mij niet uit ik presenteer graag en zie elke nieuwe groep als een nieuwe uitdaging. 

Evenementenbureau 

6 jaar

Ik heb ook nog een Evenementenbureau waar ik wekelijks minimaal 2x per week zelf nog voor presenteer. Eigenlijk dekt presenteren de lading niet, bij evenementen moet je ook  kunnen entertainen en heel snel reageren. Dit maakt dat ik het nog steeds met zoveel plezier doe.

Weet jij....

Dat ik er echt van overtuigd ben dat elke vrouw zichzelf zelfverzekerd kan presenteren!

Weet jij....

Dat ik jou dat heel makkelijk kan leren jezelf presenteren en dat met veel humor doe.

Weet jij....

Dat een zelfverzekerde presentatie het verschil in je business gaat maken.

Dit zeggen anderen over mij

Wat een geweldige vrouw is Mona! Zo lekker energiek en haar training is echt een boost voor mijn zelfvertrouwen geweest om er gewoon te staan.

Nana van Oorschot

Lifestyle coach

De begeleiding van Mona was super; concreet, relevant en direct. Haar tips en input kon ik gelijk vertalen naar mijn situatie, en dat vond ik enorm waardevol. Ik had al best wat podiumervaring, en toch bleek ik nog heel wat te kunnen leren qua podium presence. Mona heeft me laten ervaren hoe ik met meer flair, gemak en vertrouwen mezelf kan presenteren, op een manier die past bij mij én waarmee ik het publiek kan raken, dus met effect.

Danielle Hermeler

Soul Messenger

Ik heb een workshop van Mona gedaan waarin ze mij heeft geleerd hoe ik mijzelf beter kan presenteren. Mona zorgt ervoor dat je je enorm op je gemak voelt. Ondanks dat ik het oncomfortabel vond liet Mona mij het presenteren op een positieve manier ervaren. Dank voor je waardevolle tips en tricks!

Jori van Zon

Businesscoach

Weetjes over mij


* Ik graag van onderwerp naar onderwerp spring en over enthousiast kan worden.
* Tijdens mijn buitenlandse vakanties bezoek ik altijd dierenasiels om goederen en voedsel te doneren.
* Ik een absolute dansliefhebber ben.
* Ik mij zelden ergens voor schaam.
* Ik zo dol ben op rommelmarkten, dat ik er met plezier om 5 uur ’s ochtends voor opsta.
Je mij beter niet kunt bellen op 26 en 27 april, dan ben ik druk bezig met shoppen.
* Ik absoluut niet meer ga kamperen – natheid, geen wc, leeglopende luchtbedden – ik ben er klaar mee!

Populaire blogs

Renée van der Heide

Jan Wind

Picture Perfect

Lia Zaal