Leer jezelf in een middag zelfverzekerd presenteren als vrouwelijke ondernemer ?

Mijn Empowerment workshop is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die weten dat ze zichzelf nog veel meer moeten laten zien.

Volgende workshop 8 mei in Utrecht

Stap vol zelfvertrouwen in de spotlight, op elk podium!

Wil jij vol zelfvertrouwen je podium ( dat is overal waar je binnen komt) pakken en jezelf laten zien als de krachtige onderneemster die je bent?

Dan is mijn empowerment workshop dé must do voor jou!

Je kent het vast wel, die innerlijke stem die je klein houdt en ervoor zorgt dat je jezelf niet volledig durft te laten zien. Maar hoe je jezelf presenteert heeft grote invloed op je succes als ondernemer. En daarom ga ik jou tijdens deze middag leren hoe je met zelfvertrouwen en een energieke uitstraling overal binnenkomt.

Dit zeggen de vrouwen die al zijn geweest.

Mona is in staat om je uit je comfortzone te stappen en tegelijkertijd ook vooral dichtbij jezelf te blijven. Met tips & tricks is het een middag lekker praktisch aan de slag. Je ziet zelfs tijdens die middag al een transformatie ontstaan bij iedereen. Echt top & een aanrader! Lieve vrouwelijke ondernemers, gun jezelf deze training!

Anouska

B&B Zuidwesthoek

De Empowerment-workshop van Mona volgen, leek me best spannend. Wat als alle ogen op mij gericht zijn? Maar die dag stelde Mona mij gelijk op m'n gemak. En dus werd het een hele toffe ervaring. Nu ik erop terugkijk, denk ik door deze workshop meer aan een goede houding en hoe je ergens nieuw binnenstapt en de indruk maakt die je wil maken.
Deze workshop is een waardevolle training voor alle onderneemsters die vol zelfvertrouwen willen netwerken.

Mrs LinQ

Lead Generator

Wat gaan we doen?

Tijdens deze middag zullen we vijf belangrijke onderdelen behandelen die jou helpen om jezelf vol zelfvertrouwen en overtuiging te presenteren. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je alles rustig doet, zodat je veel meer controle hebt over je presentatie en niet alles hoeft af te raffelen.

Daarnaast ga je ontdekken hoe je jezelf groot en gezien kunt maken, zodat je zichtbaar wordt bij een presentatie of netwerkevent. We gaan ook aan de slag met doorzetten tijdens je presentatie, zelfs als het niet helemaal gaat zoals je wil. Want juist dan is het belangrijk om vol vertrouwen door te gaan.

En ik leer je mijn ultieme zelfvertrouwen tip? We gaan aan de slag met een speciale techniek die ervoor zorgt dat jij jezelf zelfverzekerd presenteert en met meer overtuiging spreekt. En als klap op de vuurpijl leer je hoe je kunt schitteren tijdens elke presentatie, zodat jij de show steelt en indruk maakt op je publiek.

Kortom, tijdens deze empowerment workshop ga je veel leren en ontdekken over hoe je jezelf vol zelfvertrouwen en overtuiging kunt presenteren. Schrijf je nu in en zorg dat jij straks de show steelt bij elke presentatie of netwerkevent!


What`s in it for me?

Na deze workshop weet je precies hoe je jezelf zelfverzekerd presenteert, en laat jij jezelf zien als de krachtige en energieke persoon die je werkelijk bent – zowel offline als online. Je zult merken dat je er zelfs van gaat genieten om jezelf te presenteren!

Moet ik kunnen dansen?

Nee, zeker niet voor deze workshop heb je helemaal geen voorkennis nodig. Je hoeft ook geen hoge hakken aan. We gaan wel bewegen maar dit is voor iedereen te doen.

Is dit die workshop met de veren?

Ja bij de Empowerment workshop werken wij met de hoofdtooien. ik leer jouw schitteren en opvallen en daarvoor gebruik ik de veren.

De investering

Jouw investering is slechts 249,- exclusief btw, early bird tot 30 april slechts 199,- exclusief btw.
De workshop is inclusief alle benodigdheden, drankjes en lekkernijen.
Je krijgt ook nog een geweldig cadeau na afloop mee.


Ik weet genoeg, ik doe mee

Mona is een fantastisch visitekaartje van haar eigen aanbod. Als je wilt leren hoe je jezelf zelfverzekerd presenteert als je met nieuwe mensen in gesprek bent, dan moet je bij haar zijn. Ik weet nu hoe ik zowel in woorden als in presentatie een goede eerste indruk maak.

Rimke de groot

Seo Specialist

Jouw presentatietraining in Breda tijdens de meeting van ons online vrouwelijk ondernemersnetwerk, was voor mij een onverwacht cadeautje. Ik vind jou een leuke, authentieke vrouw met een enthousiasme en directheid waar ik heel blij van word. Door jou blijk ik meer te durven dan ik vooraf had verwacht. Dank je wel!

Mieke Vollebregt

Anti depressiecoach

Wat een geweldige vrouw is Mona! Zo lekker energiek en haar training is echt een boost voor mijn zelfvertrouwen geweest om er gewoon te staan. Heb een topmiddag gehad.

nana van Oorschot

Lifecoach

Mona is een topper! Heel fijn om mee te werken. Lekker recht door zee, veel humor en ook een heel veilig gevoel. Mooi combi.

Elisa Schipper

Love your body

Jij wil dit echt niet missen!

als jij een ondernemende vrouw bent die meer uit haar presentaties wil halen en wil werken aan haar zelfvertrouwen, dan is de empowerment workshop absoluut geschikt voor jou.

Datum - woensdag 8 mei in Utrecht
Tijd - van 13.00 tot 16.00

De inloop is vanaf 12.45 en we beginnen met een drankje en wat lekkers.