Het hoeft niet perfect maar wel zelfverzekerd!

Maak het jezelf niet te moeilijk!

Je uitstraling

Als vrouwelijke ondernemer is je uitstraling een belangrijk onderdeel van wie je bent. Het kan bepalen hoe anderen je zien en hoe succesvol je bent in je leven en carrière. Als je vertrouwen uitstraalt, straal je ook kracht uit en dat kan leiden tot meer kansen en succes.

Ikzelf ben verre van perfect en er zijn zeker tien dingen die ik graag anders zou zien bij mijzelf. Maar ik ben trots op wie ik ben en op wat ik heb bereikt. Ik heb veel zelfvertrouwen in mijn vak, mijn kennis en mijn ervaring. En straal dat ook uit. Als vrouwelijke ondernemer is het belangrijk om jezelf te presenteren met vertrouwen en kracht.

Maar hoe dan? als je het nog niet voelt?

Maar hoe kun je nu meer zelfvertrouwen uitstralen als ondernemende vrouw, zelfs als je nog niet zelfverzekerd bent? Hier zijn een paar tips:

Kom overal binnen met een rechte rug en opgeheven hoofd. De grootste fout die je kunt maken als onderneemster is jezelf klein maken. Jij bent het visitekaartje van je dienst of product.

Focus op je sterke punten: We hebben allemaal talenten en vaardigheden waar we goed in zijn. Richt je op deze sterke punten en bouw hierop voort.

Wees niet te streng voor jezelf. Iedereen maakt fouten en staat een keer voor l*l. Sta na het vallen altijd gelijk weer op.

Wees trots op wie je bent: Je bent wie je bent en dat is iets om trots op te zijn. Wees dankbaar voor de dingen die je hebt bereikt en wees niet bang om jezelf te laten zien aan anderen.

Verzorg jezelf goed: Zorg goed voor jezelf en je lichaam. Dit kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je energieker te voelen.

Sta open voor feedback: Feedback kan helpen om jezelf te verbeteren en te groeien. Sta open voor kritiek en gebruik het als een kans om jezelf te ontwikkelen. Maar natuurlijk alleen van de juiste mensen. Kies de personen waar je wat van wil leren en aannemen zorgvuldig.

Perfectie bestaat niet

Onthoud dat perfectie niet bestaat en dat het belangrijk is om trots te zijn op wie je bent. Als je vertrouwen uitstraalt, zal dit je uitstraling verbeteren en uiteindelijk kan dit leiden tot meer succes in je leven en carrière. Als vrouwelijke ondernemer is het belangrijk om jezelf te presenteren als een expert in je vakgebied en jezelf te laten zien als een krachtige en zelfverzekerde ondernemer. Dus, wees trots op wie je bent en laat dat vertrouwen stralen! Wil jij hulp bij jouw zelfvertrouwen uitstraling? Kom dan eens naar een empowerment workshop

Presentatiecoach -Mona
7 presentatie tips voor vrouwelijke ondernemers

Mona Schuitemaker

Mona is een zelfvertrouwen en presentatie expert met 31 jaar podium ervaring. Zij leert ondernemende vrouwen hoe ze een verpletterende uitstraling krijgen zodat ze zichzelf en hun product of dienst makkelijk verkopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere blogs