Empowerment training

Stap vol zelfvertrouwen in de spotlight, op elk podium!

Wil jij vol zelfvertrouwen je podium ( dat is overal waar je binnen komt) pakken en jezelf laten zien als de krachtige onderneemster die je bent? Dan is mijn empowerment workshop dé must do voor jou!

Je kent het vast wel, die innerlijke stem die je klein houdt en ervoor zorgt dat je jezelf niet volledig durft te laten zien. Maar hoe je jezelf presenteert heeft grote invloed op je succes als ondernemer. En daarom ga ik jou tijdens deze middag leren hoe je met zelfvertrouwen en een energieke uitstraling overal binnenkomt.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze middag zullen we vijf belangrijke onderdelen behandelen die jou helpen om jezelf vol zelfvertrouwen en overtuiging te presenteren. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je alles rustig doet, zodat je veel meer controle hebt over je presentatie en niet alles hoeft af te raffelen.

Daarnaast ga je ontdekken hoe je jezelf groot en gezien kunt maken, zodat je zichtbaar wordt bij een presentatie of netwerkevent. We gaan ook aan de slag met doorzetten tijdens je presentatie, zelfs als het niet helemaal gaat zoals je wil. Want juist dan is het belangrijk om vol vertrouwen door te gaan.

En ik leer je mijn ultieme zelfvertrouwen tip? We gaan aan de slag met een speciale techniek die ervoor zorgt dat jij jezelf zelfverzekerd presenteert en met meer overtuiging spreekt. En als klap op de vuurpijl leer je hoe je kunt schitteren tijdens elke presentatie, zodat jij de show steelt en indruk maakt op je publiek.

Kortom, tijdens deze empowerment workshop ga je veel leren en ontdekken over hoe je jezelf vol zelfvertrouwen en overtuiging kunt presenteren. Schrijf je nu in en zorg dat jij straks de show steelt bij elke presentatie of netwerkevent!

Wat levert jouw de workshop op

Na deze workshop weet je precies hoe je jezelf zelfverzekerd presenteert, en laat jij jezelf zien als de krachtige en energieke persoon die je werkelijk bent – zowel offline als online. Je zult merken dat je er zelfs van gaat genieten om jezelf te presenteren!

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor mijn empowerment workshop en ontdek de kracht van jezelf zelfverzekerd presenteren.

Data:
Zaterdag 2 maart van 13.00 tot 16.00 in Roosendaal.

Dit krijg jij allemaal bij de Empowerment workshop:

● Veel persoonlijke aandacht, maximaal 10 personen.
● Verzorgde workshop met drankjes en verschillende lekkernijen.
● Een geweldig geschenk na de training

Deze workshop kost slechts  € 149,-

 

 

 

Hierom volg jij een workshop bij Mona

  • Persoonlijke aandacht, maximaal 10 personen
  • Gegarandeerd direct een verandering in je houding
  • Altijd geheel verzorgd, ik zorg voor alle attributen
  • Inclusief drankjes, verschillende lekkernijen en een geweldig cadeau
zelfvertrouwen training Natuurlijk doe ik mee

Hoe werkt een empowerment training bij mij?

Ben je benieuwd hoe een empowerment training bij mij werkt? Je hebt totaal geen voorkennis nodig en iedereen kan deze training moeiteloos meedoen.

We gaan tijdens de training veel bewegen, maar je hoeft absoluut niet fit te zijn. Ik zorg voor alle benodigdheden en jij hoeft alleen maar je sportkleding mee te nemen.

Bij aankomst staat er heerlijke koffie en thee voor je klaar met lekkernijen, zodat je je meteen op je gemak voelt. Tijdens de training is er meer dan genoeg tijd voor al je vragen, dus je kunt gerust zijn dat je alles wat je wil weten kunt vragen.

Kortom, de empowerment training bij mij is voor iedereen toegankelijk en je hoeft geen speciale vaardigheden te hebben. Het enige dat je nodig hebt is jezelf en je sportkleding.

  • Marilyn Monroe

    We zijn allemaal sterren, en we verdienen het om te fonkelen

Voor wie is de empowerment workshop geschikt?

Deze workshop speciaal is ontworpen voor ondernemende vrouwen die weten dat ze zoveel meer uit zichzelf kunnen halen met net wat meer zelfvertrouwen.

 

De workshop is ook geschikt voor vrouwen die nog steeds twijfelen over hun uitstraling tijdens het presenteren, die zich meer ontspannen willen voelen tijdens een presentatie en die willen voorkomen dat ze alles voor een groep vaak nog afraffelen.

 

Kortom, als jij een ondernemende vrouw bent die meer uit haar presentaties wil halen en wil werken aan haar zelfvertrouwen, dan is de empowerment workshop absoluut geschikt voor jou. Wacht niet langer en meld je nu aan om de eerste stap te zetten naar meer succes en zelfverzekerdheid!

  • Audrey Hepburn

    Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible

Verzeker je plek voor de training op 2 maart

Voor slechts € 149,- excl.

Ik doe natuurlijk mee

Mona is een fantastisch visitekaartje van haar eigen aanbod. Als je wilt leren hoe je jezelf zelfverzekerd presenteert als je met nieuwe mensen in gesprek bent, dan moet je bij haar zijn. Ik weet nu hoe ik zowel in woorden als in presentatie een goede eerste indruk maak.

check-40319_1280 Rimke de Groot

De Empowerment-workshop van Mona volgen, leek me best spannend. Wat als alle ogen op mij gericht zijn? Maar die dag stelde Mona mij gelijk op m’n gemak. En dus werd het een hele toffe ervaring. Nu ik erop terugkijk, denk ik door deze workshop meer aan een goede houding en hoe je ergens nieuw binnenstapt en de indruk maakt die je wil maken.

check-40319_1280 Mrs. Linq