Very impressive person

Ben jij het helemaal zat dat je jezelf nog klein en onzeker houdt?

Maak dan van jezelf een VIP Very Impressive Person.

Een transformatie is nooit gemakkelijk, maar het is wel de moeite waard. Met mijn training zul jij eindelijk eens zelfverzekerd gaan voelen met een verpletterende uitstraling. Je zult jezelf niet langer verstoppen, maar vol overtuiging jezelf gaan verkopen.

Ben jij klaar om een zelfverzekerde vrouw te worden?

Ben jij bereid om alles te geven? Om 3 maanden lang aan jezelf te werken en jezelf uit te dagen op alle fronten? Dan ben jij klaar voor mijn training. Maar let op: dit is niet voor iedereen weggelegd. Alleen als jij bereid bent om uit je comfortzone te stappen en te werken aan jezelf, dan kun je de persoon worden die je altijd al had willen zijn.

Tijdens mijn training zal ik je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Je zult opdrachten krijgen die niet gemakkelijk zijn, maar die wel zullen zorgen voor een transformatie. Het resultaat zal het allemaal waard zijn.

Dus, ben jij klaar om alles te geven en te werken aan jezelf? Schrijf je dan nu in voor mijn ongekende en unieke training en transformeer in de persoon die je altijd al had willen zijn. Het is tijd om zelfverzekerd te stralen en te laten zien wie je werkelijk bent.

 

Transformatie in 3 maanden

 • Ongekende en unieke training

 • Van compleet uit je comfort zone naar zelfverzekerd

 • Praktisch en doelgericht

Presentatiecoach -Mona

Uniek 3 maanden traject

Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen en wil je graag als een echte professional presenteren? Dan is mijn unieke training precies wat jij nodig hebt! Na deze training sta jij vol zelfvertrouwen op het podium of voor een groep mensen en presenteer jij jezelf als een ware pro.

Met deze training zul je nooit meer overrompeld worden en sta jij altijd met een rechte rug. Of je nu een presentatie moet geven of je eigen groep moet trainen, jij doet het met veel zelfvertrouwen.

Wat kun je verwachten van ons 3 maanden traject? Allereerst zul je vier keer 1 op 1 coaching krijgen van 2 uur in Roosendaal. Daarnaast zullen we ook nog eens drie keer een video call van 30 minuten inplannen. Je zult tijdens het traject onbeperkt mail en telefoon contact hebben en krijgt huiswerk en een werkboek om je te ondersteunen.

Maar dat is nog niet alles, want als verrassing zul je nog een extra training krijgen. Hierdoor zul je nog meer zelfvertrouwen opbouwen en zal je nog beter in staat zijn om jezelf als een echte pro te presenteren.

Wacht niet langer en investeer in jezelf. Schrijf je nu in voor onze unieke training en ontwikkel het zelfvertrouwen en de vaardigheden om als een echte professional te presenteren.

 • Marilyn Monroe

  We zijn allemaal sterren, en we verdienen het om te fonkelen

MONA SCHERMKWALITEIT 1500 PIXELS LANGE ZIJDE-5 (Aangepast)

Wat je krijgt en wat je investering is!

Dit krijg jij in het 3 maanden traject:

 • Vier keer 1:1 coaching van maar liefst 2 uur in Roosendaal of Amsterdam. In de eerste maand van het traject krijg je niet één, maar twee exclusieve 1-op-1 trainingssessies van maar liefst 2 uur elk. Hierin leg ik je stap voor stap uit wat je moet doen om jouw presentaties naar een indrukwekkend niveau te brengen. Je zult direct resultaat zien en voelen!
 • Live presentatie training bij mijn andere bedrijf. Je gaat mee als ik op pad ben voor mijn evenementenbureau. Je krijgt de kans om geheel anoniem voor een groep mensen te presenteren. Hierdoor leer je trouble shooten en snel reageren. Deze kans krijg je bij geen enkele andere training. Dit heeft een waarde van minimaal 699,-
 • Daarnaast krijg je 3 keer een video call van 30 minuten, zodat we tussentijds kunnen bijsturen en je voortgang kunnen bespreken.
 • Tijdens het traject onbeperkt mail en telefoon contact, zodat je altijd bij mij terecht kan voor vragen en feedback. 
 • Uniek huiswerk en een geweldig werkboek
 • Verrassing training online t.w.v. 379,- deze wil je echt niet missen!
 • Alle benodigde attributen, die je ook mag houden t.w.v. 35,-
 • Online presentatie training t.w.v 89,-
 • Als klap op de vuurpijl een bonus - 1 jaar lang 25% korting op alle workshops en trainingen die ik alleen organiseer. Ook op alle acties.

 

Dit allemaal bij elkaar heeft een waarde van meer dan 4750,-

 

Maar jij betaald hier slechts 2997,- exclusief btw voor.

 

Je kunt ook in 3 termijnen van 1049,- betalen

 • Audrey Hepburn

  Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible

zelfvertrouwen coach - presentatie coach
Mail mij voor een bel afspraak

In drie maanden maak ik van jou een V.I.P

Ben jij klaar voor een complete transformatie!