Claim je expertstatus

Binnen 2 maanden laat jij overal een onuitwisbare indruk achter. 

Een sterke presentatie van jezelf heb je overal nodig als vrouwelijke kennisondernemer. Bij netwerkevents, trainingen, workshops en niet te vergeten je salesgesprekken.
Mensen kopen van mensen, die zelfverzekerdheid uitstralen en overtuigend hun expertise tonen. 

Na deze 2 maanden kom je overal binnen met een verpletterende uitstraling en veranderen je salesgespreken van een 'misschien wel, misschien niet' naar een 'zeker weten en let`s go!

Herkenbaar?

Je baalt ervan dat je jezelf nog niet genoeg als de expert presenteert waardoor je eigenlijk teveel klanten mis loopt.
Je hebt veel meer te bieden dan dat iedereen nu ziet, maar hoe dat overbrengen?
En ook nog op een manier die bij je past, pfffff help mij!

Ik heb Mona inmiddels een aantal keren ingezet voor een workshop voor deelnemers aan mijn programma. Ik kan ze namelijk van alles leren, ik laat ze ook van alles voelen, het is de bedoeling dat je dat dan ook uit gaat stralen. En Mona kan heel veel en met name ook dat. Niet alleen geeft ze haar workshops op een hele eigen, unieke en vooral ook authentieke manier, ze kan ook heel makkelijk een groep dragen. Zelfs de meest 'kritische' deelnemer krijgt ze mee in haar open manier van werken. Met als gevolg dat ik mijn deelnemers in haar workshop van een paar uur echt zie komen tot mensen die een indruk maken met hoe ze staan en zich bewegen. Niet alleen heel leuk maar vooral ook enorm waardevol.
Dank je wel daarvoor Mona.

Ben jij klaar voor een doorbraak?

Stel je voor dat je niet alleen erkend wordt als de expert in jouw veld, maar dat je ook zonder moeite je diensten verkoopt. Hoe zou het voelen om jezelf overal makkelijk en zelfverzekerd als de expert te presenteren?

 
Dit is precies wat je bereikt met Claim je expertstatus.waarom dit een uniek aanbod is

Claim Je Expertstatus is speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die hun invloed willen vergroten en nu eens echt een verpletterende indruk willen achterlaten. Je leert niet alleen hoe je jezelf als expert profileert, maar ook hoe je het zelf echt gelooft en voelt.


Na dit traject kan je niet wachten om naar netwerkevents te gaan en nieuwe klanten aan te trekken zonder moeite.


Alles wat ik je leer heb ik zelf ook echt meegemaakt en ervaren. Door mijn jarenlange ervaring met coachen kan ik jou heel snel anders naar jezelf laten kijken.

Oh, en ik geef hele entertainende trainingen met veel humor en duidelijke voorbeelden.

Ik heb een hekel aan saai.

 

Nu eenmalig voor een belachelijk lage pilotprijs.

19 juni - personal Branding livedag

Wie ben je en wat wil je echt uitstralen? Deze dag in Breda gaan we dat samen ontdekken. Wat past bij? Wat wil je graag verbeteren? Wat wil je leren? Deze hele dag staat in het teken van elkaar naar een hoger niveau brengen en duidelijk uitspreken wat je wil en hoe.

Implementatie call over deze livedag - 4 juli

8 juli - Female Empowerment live middag

We brengen jouw personal branding tot leven. Van lichaamstaal tot uitstraling, je zult leren hoe je elke ruimte binnenkomt met een verpletterende uitstraling. 

Implementatie call over deze livedag - 16 juli

12 augustus - Podium training livedag

Geen pitch of verhaal deze dag. Puur alleen podiumtraining, deze dag draait alles om jouw zelfverzekerd op het podium te laten staan. Het podium ownen en er zelfverzekerd staan.

Implementatie call over deze livedag - 15 augustus

Bonus, alleen bij dit pilot traject.

Een 1:1 zoom call na de laatste livedag waarin je mij nog alles kan vragen.

Jouw investering

Die is echt een no brainer!

Echt? dit allemaal voor deze prijs?

  • Livedag Personal Branding met heerlijke lunch
  • Livemiddag Female Empowerment
  • Livedag podium training met heerlijke lunch
  • 3x een implementatie call
  • 1:1 zoom call na de laatste livedag.
  • Dit traject heeft een waarde van meer dan 2100,- maar jij betaald slechts:

€799

,- exclusief btw

Hey, even voorstellen

Ik ben Mona de vrouw met elke drie maanden een nieuwe kleur in het haar en een nieuw kapsel. Maar ook de vrouw met 32 jaar podiumervaring waarvan 13 jaar als stripteasedanseres. Ik geef al 23 jaar presentatietraining voor vrouwen en weet precies hoe ik jouw zelfverzekerd elk podium kan laten pakken. Ik word heel vaak gevraagd om als expert gasttrainingen te geven en dat gun ik jou nou ook zo. 


Lees hier meer over mij.

Renée van der Heide

Jan Wind

Picture Perfect

Lia Zaal